Visar alla 20 resultat

Bladguld 24 karat
Bladguld 24 karat

24 karats bladguld att dekorera tårtor, bakverk och choklad med. Arket mäter 83 x 83mm Innehåll: E175

59,00 kr
Lägg i varukorg
Lim 60 g
Lim 60 g

Ätbart lim att använda för att fästa dekorationer på tårtor och bakverk. Från PME. Ingredienser: CMC, sackarid, majsstärkelse, vatten

43,00 kr
Lägg i varukorg
CMC / Tylose powder 55 gr
CMC / Tylose powder 55 gr

Knåda in ca 1/2 tsk pulver i sugarpaste för att göra modelling paste. Du kan även göra eget lim genom … Läs mer

44,00 kr
Lägg i varukorg
Slut i lager
Lim 14 ml
Lim 14 ml

Ätbart lim från Sugarflaire. Ingredienser: vatten, E466 carboxymethyl cellulose

34,00 kr
Läs mer
Bladsilver
Bladsilver

Ätbart bladsilver att dekorera tårtor, bakverk och choklad med. Bladet möter 83 x 83mm Innehåll: E174

39,00 kr
Lägg i varukorg
Lim – Tub, 20 g
Lim – Tub, 20 g

Praktisk tub med ätbart lim från CakeStar. Ingredienser: Vatten, förtjockningsmedel E466, surhetsreglerande medel E330, konserveringsmedel E202. Kan innehålla spår av … Läs mer

28,00 kr
Lägg i varukorg
Edible Glaze Spray 100ml
Edible Glaze Spray 100ml

Mat spray/lack för dina blommor, blad, mat för skydd och glans.

119,00 kr
Lägg i varukorg
Piping Gel
Piping Gel

Piping gel är gelé som bla är bra att skriva med, spritsa med eller använda som lim, under tårtoblat eller … Läs mer

64,00 kr
Lägg i varukorg
Release-a-cake spray 600 ml
Release-a-cake spray 600 ml

Stor sprayflaska från PME med hela 600 ml! Du slipper du smörja och strö ströbröd i formen utan sprayar helt … Läs mer

126,00 kr
Lägg i varukorg
Slut i lager
Äggvitepulver 100 g – PME
Äggvitepulver 100 g – PME

Äggvitepulver för att få den den perfekta kristyren samt för att göra maränger. Ingredienser: pastöriserad äggvita Allergener: Ägg

64,00 kr
Läs mer
Slut i lager
Meringue powder 113 g
Meringue powder 113 g

Meringue powder från Wilton. Perfekt till kristyr och maräng. Recept på maräng i burken. Ingredienser: Majsmjöl, socker, emulgator: akaciagummi (E414), … Läs mer

89,00 kr
Läs mer
Rea
Petal Base (utgångsdatum 25/3-17)
Petal Base (utgångsdatum 25/3-17)

Används med sugarpaste. Smörj underlag, kavel och ev. utstickare/händer för att förhindra att pastan fastnar. Innehåll: Vegetabiliska oljor, vanilj, butylated … Läs mer

43,00 kr 33,00 kr
Lägg i varukorg
Crisco 450 g
Crisco 450 g

Crisco ett vegitabiliskt fett som kan användas i matlagning och bakning i stället för smör. Kan också användas för att … Läs mer

79,00 kr
Lägg i varukorg
Safety Seal
Safety Seal

En ny produkt som underlättar tårtdekorerandet! Med Safety Seal från Ingenious Edibles får du ett skydd runt de dekorationer du … Läs mer

134,00 kr
Lägg i varukorg
Lakritspulver 100 ml
Lakritspulver 100 ml

INNEHÅLL: Extrakt från lakritsrot. Mycket koncentrerad. Burken rymmer 100 ml vilket är 35 – 40 g. ANVÄNDNING: Till smaksättning av … Läs mer

67,00 kr
Lägg i varukorg
Isomalt 125 g
Isomalt 125 g

Ofärgad isomalt från Squires Kitchen. Perfekt för att göra tex ätbara diamanter, is eller annan dekoration. Lägg önskad mängd i … Läs mer

84,00 kr
Lägg i varukorg
Rea
Salmiak salt (utgångsdatum 30/12-16)
Salmiak salt (utgångsdatum 30/12-16)

Smakämne, i pulverform från Stockholms Essencefabrik. För karamelltillverkning och bakning, t.ex. i smörkräm. INGREDIENSER: ammoniumklorid. Utgångsdatum 30/12-16

94,00 kr 45,00 kr
Lägg i varukorg
Glaze 50 ml
Glaze 50 ml

Ätbar glaze att pensla på sockerblommor eller annat för att framhäva färger och få glans. Kan blandas med pulverfärger för … Läs mer

58,00 kr
Lägg i varukorg
Lakritsgranulat
Lakritsgranulat

Från Borgeby Kryddgård. 60 gr. INNEHÅLL: Ekologiskt lakritsgranulat från Calabrien, Italien. Extrakt av lakritsrot. Mycket koncentrerad. ANVÄNDNING: Till smaksättning av … Läs mer

159,00 kr
Lägg i varukorg
Petal Base
Petal Base

Petal base underlättar när du jobbar med sockerpasta! Används för att tex smörja underlag, kavel, händer och kanter på utstickare … Läs mer

38,00 kr
Lägg i varukorg