Leveranstid  

Vi skickar med PostNord och DHL. Beställningar som görs innan kl. 14:00 skickas samma dag (vardagar), övriga ordrar skickas nästa dag. Cake and Design tar inte ansvar för förseningar som orsakas av fraktbolagen.

Möjlighet att hämta ut sin order direkt från lagret finns om det är bråttom. Välj då ”Frakt: Hämta själv” (0 kr).

När ordern är färdigbehandlad går det bra att hämta den på:
Cake and Design C/O LogCare – Se karta och öppettider
Mallslingan 15
18766 Täby (ligger i Arninge)
MEDTAG LEG SAMT ORDERBEKRÄFTELSE VID UTHÄMTNING


Fraktkostnad

Fri frakt (0 kr) för alla order över 895 kr. Övriga order fast avgift 49 kr.


Faktura (14 dagar, 0 kr avgift)

Vi erbjuder betalning via faktura i samarbete med Payson AB och Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer (endast företag). Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar om inte annat väljs vid köptillfället. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot Faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som utförs vid köpet. Företag som betalar mot Faktura måste vara registrerade i Sverige. Fakturan betalas enligt de betalningsinstruktioner som framgår på fakturan, via Plusgirokonto och OCR-nummer.

Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det debiteras även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Faktura/PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.


Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan (gäller ej livsmedel). För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.


Ej uthämtad order

En avgift om 250 kr tas ut för ordrar som inte har hämtats ut och kommer i retur till oss. Kostnaden tas för att täcka kostnader för administrativa avgifter och transport mm.


Priser

Angivna priser är inkl. moms och gäller tills nästa prislista utkommer. Cake and Design reserverar sig för ev. feltryck i prislista.


Integritetspolicy.

Dina personuppgifter kommer att användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse genom hela denna webbplats vilket beskrivs i vår integritetspolicy.